Szezonális kínálatunk

Kép – Névnapi kedvezmény

Névnapi kedvezmény

Facebook oldalunkon alkalmanként kuponkódot hirdetünk meg, amit személyes vásárláskor bemondva, vagy online rendeléskor felhasználva 10% kedvezményre jogosítja fel használóját névnapi csokor vásárlása esetén.
Keresd az aktuális kódot a Facebook oldalunkon!

Kép – Esküvő 2018-ban

Esküvő 2018-ban

Tavaly minden hétvégénk szépen be volt táblázva az esküvői szezon ideje alatt. :) Javasoljuk, hogy minél előbb jelezd nekünk, ha velünk gondoltad elkészíttetni esküvői dekorációd a 2018-as évben, hogy biztosan elérhetőek legyünk az esküvőd kiszemelt időpontjára. Idén, ha még augusztus végéig lefoglalsz nálunk egy dátumot, akkor a székszoknya bérlés árából 10%-ot elengedünk. Ne maradj le rólunk!

Kép – Ingyenes kiszállítás

Ingyenes kiszállítás

15 000 Ft feletti rendelés esetén ingyen visszük ki a megrendelt virágcsokrokat Érd, Törökbálint, Budaörs és Budapest XXII. kerületének egész területén. Diósdi címek esetén a kiszállítás ártól függetlenül ingyenes!

Kép – Vasárnapi akció

Vasárnapi akció

Mivel egész évben vasárnaponként is nyitva vagyunk 14:00 óráig, úgy gondoltuk, hogy ezt az örvendetes tényt megkoronázzuk még azzal, hogy 10% kedvezményt adunk minden 10 000 Ft értékű vásárlás után.