Írások

Kép — Írások: 10 tanács esküvői dekorációhoz

Írások

cikkek, újdonságok

10 tanács esküvői dekorációhoz

2016-08-26

1) Az első tanácsunk, hogy keress egy szakértőt. Ha csak nem vagy szakács, akkor az esküvői menüt sem te fogod főzni. Valószínű, hogy még akkor sem, ha értesz hozzá, mert nem lesz se időd, se kedved ezzel bajlódni a Boldogító Igen kimondása előtt. Elárulok egy titkot: az esküvőmön nekem is volt virágosom. :)

2) Csökkentheti a költségeket, ha nem nagy, sátoros ünnepnapra (pl. májusi Anyák napjára) tervezitek az esküvőt, mert ilyenkor felmennek a virágárak. Ugyancsak megfontolandó az is, hogyha szezonális virágokat választunk, akkor ugyanakkora keretből nagyobb esküvői dekorációt kapunk.

3) Az esküvőt megvalósító szakértőket érdemes minél előbb felkeresni, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a kiszemelt dátum és helyszín szabad lesz számunkra.

4) Drága ékszerek és kiegészítők helyett használt élővirág hajdísszel is spórolhatsz a költségeken és egyedivé teheted az esküvői frizurád.

5) A megvilágított lampionok amellett, hogy a fotókon nagyon jól mutatnak, este irigylésre méltó hangulatot teremtenek.

6) Izgalmas dekorációs kellék lehet a vázák mellett kis vödrök, cserepek, kosarak, madárkalitkák használata asztaldíszként.

7) A valódi virágból készült tortadísz felejthetetlen pillanatokat kölcsönözhet az esküvői torta felvágásakor.

8) Magas virágállványok, vagy gyertyatartók használata az asztaldíszek elhelyezésére különleges és elegáns látványt kölcsönöznek az egész dekorációnak.

9) Közhelyes, de az esküvői dekorációnál is igaz, hogy az egységes megjelenés és összhang teremti meg azt a látványt és érzést, ami minden vendéget elkápráztat és amivel mi is elégedettek lehetünk. Ha nincs ötletünk, kérdezzük meg a dekorációt készítő virágkötőt, biztosan fog tudni segíteni.

10) A legfontosabb tippünk az esküvőre hogy érezd jól magad!

Vissza vagy Megnézem a kínálatot!

Neked is van tipped az esküvői dekorációhoz? Írd meg nekünk hozzászólásként!