Esküvői dekoráció

Kép – Menyasszonyi csokor

Menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokor minden kétséget kizáróan az esküvői dekoráció koronája. Meghatározza az esküvő egész arculatát, hiszen minden további dísznek harmóniában kell vele lennie színben, virágfajtában, hangulatban és érzésben.
Menyasszonyi csokrot már 5 000 Ft-tól készítünk.

Kép – Dobócsokor

Dobócsokor

Csokordobás alkalmával a menyasszony a vendégség hajadon lányainak háttal állva eldobja az erre a célra készített dobócsokrát és a hagyomány szerint, aki elkapja, az fog legközelebb megházasodni. A csokor általában a menyasszonyi csokor kicsinyített, egyszerűsített mása szokott lenni. Dobócsokor már 3 000 Ft-tól elvihető.

Kép – Koszorúslány csokor

Koszorúslány csokor

A koszorúslányok eredetileg is a menyasszony ismerőseiből álló hajadonok voltak, akiknek az esküvőn nyílt lehetőségük megmutatni magukat, mint kelendő hölgyek és leendő menyasszonyok. Ezért ruhájuk és csokruk is hasonlított valamennyire a menyasszonyéhoz olyan mértékben, hogy a vendégseregből kitűnjenek.
Koszorúslány csokrot már 2 500 Ft-tól ajánlunk.

Kép – Szülőköszöntő csokor

Szülőköszöntő csokor

A szülőköszöntés szép és meghitt alkalma során az ifjú házasok megköszönik a szülőknek (és a nagyszülőknek is), hogy felnevelték őket és eljutottak az esküvő napjáig, ahol párjukkal együtt készek kilépni a nagybetűs életbe.
Szülőköszöntő csokrot már 2 500 Ft-tól tudunk kínálni.

Kép – Kitűző

Kitűző

A völegény kitűzője hagyományosan a menyasszonyi csokorral harmonizálva, annak egyik virágából készül és az ifjú pár összetartozását jelképezi. Az esküvőn kitűzőt illik viselnie az örömapáknak és a férfi tanúknak is.
Kitűzőket már 850 Ft-tól készítünk.

Kép – Asztaldísz

Asztaldísz

Az asztaldíszek második legfontosabb meghatározói az esküvői dekoráció arculatának. Természetes, hogy harmonizálnak a menyasszonyi csokorral és tükrözik az ifjú pár személyiségét. Általában a főasztal dísze nagyobb és kiemelkedik a többi dísz közül. Szoktuk javasolni egyéb dekorációs kiegészítők (pl.: teamécsesek, gyertyatartók, üvegkelykek, gyöngyök, dekorkavicsok) elhelyezését az asztaldíszek társaságában fokozva a díszek összahatását.
Asztaldíszek már 2 300 Ft-tól elvihetőek.

Kép – Átvető

Átvető

Az asztalátvetők, vagy asztali futók elegáns, az esküvőhöz méltó kinézetet kölcsönöznek a terített asztaloknak az újdonsúlt házaspár és a vendségsereg örömére egyaránt.
Átvetőket már 150 Ft / m áron kínálunk.

Kép – Székszoknya

Székszoknya

A székszoknya, vagy székhuzat a terítőkhöz és az asztalátvetőkhöz hasonló szerepet tölt be: emeli a helyszín megjelenését, segít elérni az egységes arculatot az esküvői dekorációban. A székszoknya bérlés nálunk masnival értendő felrakással, leszedéssel, mosással és vasalással együtt 680 Ft / db ártól.

Kép – Fényfüggöny

Fényfüggöny

A fényfüggöny, vagy fényfüzér páratlan hangulatot tud teremteni az ünnepségen. Általában a főasztal hátterét díszíti kiemelve és a figyelem középpontjába terelve az ott ülő párt. Fehér, meleg fényű, ledes fényfüggönyt állványzattal együt már 15 000 Ft-tól kínálunk bérlésre.

Kép – Teremdekoráció

Teremdekoráció

A teremdekoráció adja meg az esküvő hangulatát, összhangot teremt az eskövő különböző dekorációs elemei közt és még emlékezetesebbé teheti a Nagy Napot.

Kép – Templomdekoráció

Templomdekoráció

A templomdekoráció alatt általában a templom kapu, az oltárdíszt és a padok közti folyosó dekorációját (padsordísz) értik, ahol a házasulandó pár keresztülvonul.
A templom dekorációja ünnepiesebbé teheti a templombelső látványát megőrízve az áhitatos légkör békéjét.

Kép – Oltárdísz

Oltárdísz

Az oltárdísz a templom többi dekorációs eleméhez hasonlóan az esküvő különleges alkalmára hívja fel a figyelmet a templomban. Csodaszép kiegészítője lehet az esküvői ceremóniának.

Kép – Autódísz

Autódísz

Az autóval vonuló násznész közül az autódísz jelzi, mint a menyasszonyi kocsi kitűntetett dísze, hogy melyik a legfontosabb autó a menetben, melyikben utazik az ifjú pár. Autódísz már 6 000 Ft-tól kapható.

Kép – Tortadísz

Tortadísz

Hogy még különlegesebbé varázsold az esküvőd, javasoljuk, hogy a menyasszonyi tortát élő virággal dekoráld összhangban a menyasszonyi csokor virágaival. Egy ilyen valódi virággal díszített cukrászremekmű igazán emlékezetessé tudja tenni az esküvő tortavágáskori pillanatait mindenki számára.

Kép – Csuklódísz

Csuklódísz

Koszorúslányok megjelenésének remek kiegészítője lehet a csuklódísz, amit ajánlunk továbbá a hölgy tanúk, illetve az örömanyák számára is.
Csuklódísz már 400 Ft-tól elvihető.

Kép – Hajdísz

Hajdísz

Az esküvői hajdísz kellemes kiegészítője lehet a menyasszony megjelenésének. Az élővirágból készűlt kézműves hajdísz kedvességet és egyediséget kölcsönöz viselőjének, hiszen minden esetben összhangban készül a menyasszonyi csokorral és sosem tud két teljesen egyforma dísz készülni. :)

Kép – Virágkapu

Virágkapu

A virágkapu, vaqy boldogságkapu látványos és szinte elengedhetetlen kelléke a szabadtéri esküvői szertartásnak. A virágokkal és textilekkel gazdagon díszített kapu emlékezetes jelképe lehet annak a pillanatnak, amikor az esküvői pár – áthaladva alatta – egy új, közös jövőbe lép.

Kép – Köszönetajándék

Köszönetajándék

Sokféle köszönetajándék létezik. Ez egy kedves gesztus a friss házasoktól a rokonok és barátok felé, amiért megtisztelték őket részvételükkel az esküvőn. Segíteni tudunk a köszönetajándék beszerzésében, vagy csomagolásában.

Kép – Lufi dekoráció

Lufi dekoráció

Vidám és közvetlen hangulatot kölcsönözhet a lufi dekoráció az esküvői díszítésben.
A dekorációhoz illő színárnyalatú, héliummal tölött lufikat már 480 Ft / db ártól kínálunk.

Kép – Kültéri dekoráció

Kültéri dekoráció

Egy szabadtéri esküvő egy szép parkban, vagy egy tó mellett felejthetetlen esemény és élmény. A kültéri dekoráció igen sokrétű lehet: esküvői sátrak, pavilonok dekorációja, boldogságkapu, a bevonulás útjának díszítése. Fényfüzérek, mécsesek, vagy lampionok használata teszi igazán hangulatossá a kültéri díszítést. A nagy szabadságnak köszönhetően tág teret lehet engedni az alkotó fantáziának szem előtt tartva a hely természetes adottságait.