Szép virágcsokrok

Kép – Névnapi virágcsokor

Névnapi virágcsokor

Klasszikus és kedves gesztus hölgy ismerőseinket meglepni egy névnapi virágcsokorral. Hagyományos, vagy trendkövető: virágcsokraink mindig személyre szabottan készülnek. 3 szálas csokor szezonális virágokból már 1 500 Ft-tól rendelhető.

Kép – Szülinapi virágcsokor

Szülinapi virágcsokor

A szülinapi virágcsokor kiváló ajándék lehet baráti körünk hölgy tagjainak felköszöntésére. Ki tudsz tűnni a társaságból, ha egyedi, a megajándékozott személyiségéhez illő csokorral rukkolsz elő. Ha nincs ötleted, segítünk! :)

Kép – Nőnapi virágok

Nőnapi virágok

A nőnapi virágcsokor hagyomány, amire március 8-án minden női családtagunk és ismerősünk számít. Hogy még emlékezetesebb és tartósabb legyen az élmény, virágtartósító szert adunk ajándékba csokrainkhoz. Férfi vásárlóinknak már 3 000 Ft-tól kínálunk igényes, azonnal elvihető csokrokat.

Kép – Ballagási csokrok

Ballagási csokrok

A májusi, júniusi hónap – többek közt – a ballagásokról is szól az óvosákban és az iskolában egyaránt. Szinte mindenki elmondhatja magáról, hogy vagy a családjában, vagy az ismerősi körében található olyan gyermek, aki épp ballagás előtt áll. Friss, vidám, fiatalos ballagási csokrok már 2 700 Ft-tól rendelhetőek.

Kép – Tavaszi virágok

Tavaszi virágok

Tavaszi hangulatot csempészhet otthonába egy csokor tulipánnal, fréziával, amarilisszel, vagy egy cserép jácinttal az év bármelyik időszakában. Kora tavasszal folyamatosan van nálunk készleten még cserepes nárcisz, krókusz és primula is.

Kép – Egynyári virágok

Egynyári virágok

Az egynyári virágok vidámságot árasztva, mosolyt csalhatnak mindenki arcára a teraszon elhelyezve cserépben, vagy kiültetve a kertbe. A szezon ideje alatt folyamatosan kínáljuk őket a legkülönfélébb fajtákból, kérésre összeültetve is.

Kép – Cserepes virágok

Cserepes virágok

A legnépszerűbb cserepes virágok mind megtalálhatóak nálunk. Ajándékként, vagy otthonra ötletadóként a következőket kínáljuk: korall virág, fokföldi ibolya, begónia, azálea, guzmánia, ciklámen, orchida, anthurium.
A sort még sokáig lehetne folytatni. :)

Kép – Húsvéti dekoráció

Húsvéti dekoráció

Húsvét közeledtével, amikor a természet is új erőre kap, kellemes a szemnek, ha friss virág költözik otthonunkba. Húsvéti dekorációként az étkezőbe, vagy nappaliba húsvéti csokrot, a bejárati ajtóra húsvéti hangulatú ajtókopogtatót ajánlunk a szezon ideje alatt.

Kép – Karácsonyi dekoráció

Karácsonyi dekoráció

A Karácsony az egyik legszebb és legmeghitebb ünnepünk. Az év vége a családról, összetartozásról és a pihenésről szól. Ehhez nyújthat kellemes és harmónikus környezetet karácsonyi hangulatú ajtókopogtató, asztaldísz, vagy egy cserép mikulásvirág, vagy karácsonyi kaktusz.

Kép – Adventi koszorú

Adventi koszorú

Advent a Karácsonyt megelőző várakozásról szól. Olykor nehéz ráhangolódni az ünnepekhez illő hangulatra. Ebben lehet segítségünkre az adventi koszorú, amely fárasztó hétköznapokból tud minket kizökkenteni, ha pár percre csendesen gyönyörködünk benne.
Adventi koszorú nálunk már 2 500 Ft-tól kapható.

Kép – Koszorúk Halottak napjára

Koszorúk Halottak napjára

Halottak napjakor népi szokás eltávozott rokonaink emlékhelyeit felkeresni és koszorúkkal, sírcsokorral, valamint mécsesekkel feldíszíteni. Az ünnep ideje alatt széles választékkal és egyedi dekorációval kívánjuk segíteni az emlékezés pillanatait.

Kép – Anyák napi virágok

Anyák napi virágok

Május első vasárnapjának az édesanyák és nagymamák a kitüntetett főszereplői. Az anyák napi virágok népszerű összetevőin – a tulipánok, orgonák – kívül további, különleges virágfajtákat is kínálunk.

Kép – Valentin napi csokrok

Valentin napi csokrok

Február 14., Valentin nap, a szerelem ünnepe. Kedvesünk ilyenkor különösen nagy figyelmet érdemel. Fejezd ki érzelmeid egy Valentin napi csokorral és hagyd, hogy a virágok beszéljenek helyetted. Ez a kis többlet figyelmesség bőségesen megtérülhet a hétköznapokban viszonzásként.