Oldal­térkép

Kép — Oldaltérkép

Oldal­térkép

Oldalaink leírása

Állandó kínálatunk

Mindenben tudunk segíteni: esküvői dekoráció, koszorúk temetésre, különleges virágcsokrok készítése. Nézz nálunk körbe! Árakat a weboldalunkon találsz.

Esküvői dekoráció

Mindenhez értünk, ami esküvői dekoráció: esküvői asztaldísz, menyasszonyi csokor, esküvői csokor, székszoknya bérlés. Árak a weboldalunkon. Nézz körbe!

Koszorúk temetésre

Az örök nyugalomra térők búcsúztatásával enyhítjük az ittmaradtak terheit. Koszorúk temetésre, Halottak napjára. Koszorú felirat és árak a weboldalunkon. Nézz körbe!

Szép virágcsokrok

Nálunk találsz virágot minden alkalomra: névnapi, szülinapi, nőnapi, Anyák napi, ballagási virágcsokor; karácsonyi, húsvéti dekoráció; tavaszi, egynyári, cserepes virágok és minden más is. Katt az árakért!

Szezonális akciók

Szezonális kínálatunk mindig az év aktuális ünnepének és időszakának megfelelő hangulatú, hetente megújuló, és kézzel készített. Keresd a kedvezményeinket!

Rólunk részletesen

Mi egy több mint 15 éve, Budapest határában, Diósdon működő virágbolt vagyunk. Esküvők és rendezvények dekorációja a fő tevékenységünk. Egyedi, kézműves termékeinkre büszkék vagyunk. Nézz be hozzánk!

Írások, cikkek, újdonságok

Nálunk egy virágkötőtől olvashatsz újdonságokat, tippeket és tanácsokat esküvői dekoráció, különleges virágcsokrok, vagy más olyan témában, amelyek egy virágbolt életéhez kapcsolódnak.

Kapcsolat

Szívesen fogadjuk rendelésed, érdeklődésed, kérdéseid virágrendelés, esküvői dekoráció, koszorú árak, vagy bármilyen szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Keress minket!

Tudnivalók

Itt lehetőséged van virágrendelés leadására online (weboldalunkon) vagy telefonon is (+36 30 960 1065). Várjuk ajánlatkérésed esküvői, karácsonyi, vagy más dekoráció esetén is.

Vissza a Kezdőlapra!