Rólunk részletesen

Kép — Rólunk | Miért válassz minket

Rólunk

A virágkötészet mestereiről

Miért válassz minket?

a Kesztler Virág bemutatkozik

„Ami a napsütés a virágoknak, az a mosoly az emberiségnek. Noha ezek csak apróságok, de elszórva az élet útjának mentén felfoghatatlan, ami jót tenni képesek.“

Szakmai elismerések

Munkatársaink kivétel nélkül több éves tapasztalattal rendelkező virágkötők. Olyan szakemberek, akik képesítésüket nem egy gyorstalpaló tanfolyamon szerezték. A virágüzet vezetője, Bicskei-Kesztler Anikó számos rangos verseny díjazottja.

Megbízhatóság

Vállalkozásunkat rendszeresen kérik fel állami- és nagykövetségi rendezvények virágdekorációs feladatainak ellátására. A minőségre garancia továbbá a több, mint 15 éves szakmai múlt.

Trendkövető

Üzletünk figyelemmel kíséri a legfrissebb divatot és nyomon követi a legújabb stílusirányzatokat is. Bátran rendelhet tőlünk új, a köztudatban csak épphogy megjelenő csokrokat és dekorációt.

Szívből csináljuk

Az ételek ízére mondják, érezni lehet, hogy a szakács kedvel készítette-e vagy sem. A virágcsokrokkal is hasonló a helyzet. Boltunkban olyan csokrok készülnek, amilyeneket mi is szívesen adnánk családtagjainknak és barátainknak. Minden egyes kezünkből kikerülő munka kitüntetett figyelemmel és gondossággal készül. Szívből.

Professzionális munkavégzés

Amellett, hogy kollégáink a megfelelő szakmai felkészültséggel rendelkeznek, valamint mindig kedvesek és udvariasak, csapatunk tagjai minden tőlük telhetőt megtesznek ügyfeleink elégedettségéért. Vásárlóink kényelmét biztosítandó nálunk hagyományos és Paypass bankkártyával is lehet fizetni.

Első osztályú alapanyagok

Azért, hogy a nálunk vásárolt csokrok felejthetetlen élményt nyújtsanak, virágaink és díszeink kizárólag a legfrissebb, első osztályú hazai és import alapanyagokból készülnek.

Egyedi kérések teljesítése

Virágboltunk rugalmas munkavégzése és üzletfilozófiája révén nálunk lehetősége van egyedi kérések teljesítésére is, legyen szó egzotikus virág beszerzéséről, vagy luxus esküvői dekorációjáról.

Ajánlatot kérek! vagy Tovább olvasok!

Kép — Rólunk | Hogyan dolgozunk

Rólunk

A virágkötészet mestereiről

Hogyan dolgozunk?

a Kesztler Virág bemutatkozik

Kép — Rólunk | Hogyan zajlik egy esküvői dekoráció

„Az élet önmagában nem elég...kell hozzá napfény, szabadság és egy kis virág is.“

Hogyan zajlik egy esküvői dekoráció elkészítése az első találkozástól egészen a nagy napig?

Az első megkereséskor – ha nem személyesen történik – javasolni szoktunk egy személyes találkozót is mivel amellett, hogy így könnyebben lehet megbeszélni a részleteket, hiszünk abban, hogy fontos egy kicsit megismerünk egymást. Hisszük, hogyha valaki felkér arra, hogy élete egyik legfontosabb eseményében részt vegyél, ráadásul kiemelt szerepben, akkor úgy gondoljuk, hogy az a bizalom jele, egy személyes élmény és ezért fontosnak tartjuk, hogy minél többet megtudjunk a házasodni készülő párról.

A megbeszélés során egyeztetjük a különféle elképzeléseket, amelyeket a menyasszony és a vőlegény hozott azokkal, amelyek esetleg megtetszenek az általunk javasolt dekorációs megoldásokból, ugyanis rendelkezésre szoktuk bocsátani a korábban általunk készített esküvői dekorációk ötleteit és fotóit is.

A legtöbb esküvő megbeszélésére – a nagyságától függően – általában 2-3 alkalom elegendő idő.

A legfontosabb eldöntendő kérdéseket már a találkozás előtt célszerű kitalálni. Természetesen a legmeghatározóbb az esküvő helyszíne és az időpontja.

Hasonlóan lényeges információ a résztvevők várható száma. Lényeges továbbá, hogy ki tudjunk választani 2-3 különböző színt is, ami az esküvői dekoráció arculatát fogja megalapozni. A színekkel szoros összefüggésben áll az esküvő megcélzott stílusa, hangulata is. Ugyanisegy átgondolt, harmonikus díszítés esetében ez fog visszaköszönni a menyasszonyi csokor formáján, a menyasszony ruháján, az esküvői asztaldísz összeállításában, a székszoknya átkötőjének kinézetében, lényegében minden apró részletben.

Miután megbeszéltük a dekoráció minden egyes elemét, egy írásos árajánlatot küldünk a párnak végső elfogadásra.

Az utolsó találkozás az esküvő előtt egy héttel esedékes, amikor aláírásra kerül az elfogadott ajánlat. Ilyenkor tudunk még lehetőséget teremteni kisebb változtatásokra, módosításokra a dekorációval kapcsolatban.

A Nagy Nap élményeit követően, általában vasárnap, küldünk az új házaspárnak egy tételes összesítőt az esküvői dekoráció ténylegesen felhasznált elemeiről és az így kialakult végső árról.

Ajánlatot kérek! vagy Tovább olvasok!

Kép — Rólunk | Kik vagyunk

Rólunk

A virágkötészet mestereiről

Kik vagyunk?

a Kesztler Virág bemutatkozik

„A virágkötés a kedvenc időtöltésem...“

Sziasztok! Bicskei-Kesztler Anikónak hívnak. Szeretnék mesélni magunkról egy kicsit, hogy megismerjük egymást. Már gyerekként is rajongtam a virágokért, a színeikért, illatukért és formájukért. Ez a vonzalom azóta is tart, egyszerűen nem tudok betelni velük.

Ezért tanulmányaim is ez irányba terelődtek. Képesítésem a Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskolában szereztem dísznövénykertész és virágkötő szakon. Fiatalon több virágkötő versenyen – köztük a Keceli Virágkötészetin is többedmagammal – dobogós helyezést értem el.
Az egyik ilyen versenyen figyeltek fel rám a híres váci utcai Philanthia virágbolt akkori mesterei – Bán Kata és Mudroch Irén. Itt előbb gyarkornok, majd később kolléga és személyes jó barát is vált belőlem.

Kép — Rólunk | Kik vagyunk
Kép — Rólunk | Kik vagyunk

Később Mihály Béla látványtervező iparművész hívott magához dolgozni, amit szintén nagy megtiszteltetésként éltem meg, hiszen abban az időben ő is széles körben elismert szaktekintélynek számított, akit rendszeresen bíztak meg például a Parlament karácsonyi ünnepségeinek, Interoperettek, szépségkirálynő választások, EBEI ülések, a Hélia Szálló, a Musica Hungarica rendezvényeinek munkálataival, amelyekben én is tevékeny részt vállaltam.

Egy pár év elteltével úgy éreztem, hogy már elég tapasztalatom van ahhoz, hogy saját lábra álljak és régóta foglalkoztatott egy saját virágbolt gondolata.
A Kesztler Virág üzlet megnyitásával az egyik álmom vált valóra. Lehetőségem adódott a saját stílusom szerint dolgozni, a saját ízlésem szerint berendezni egy olyan virágboltot, ahova az emberek szívesen járnak vissza és ami elvarázsolja a betérő vásárlókat.

Ebben nagy segítségemre vannak kollégáim – Rita és Andi – akiknek köszönhetően nagyszerű hangulatban telhetnek napjaim munka közben is és akiknek szakmai felkészültsége miatt nyugodt lehetek afelöl, hogy vendégeinket biztos kezek szolgálják ki.

Az eltelt 15 év alatt a kis, diósdi virágbolt elismert üzleti vállalkozássá nőtte ki magát. Bővültük kínálatban, szolgáltatásban, ügyfélkörben és létszámban is, ám mindezek ellenére szerettem volna megtartani a bolt családias hangulatát és minden olyan értékét is, ami a kezdeteknél jó volt benne.

Törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk, minden vásárlónk ugyanazt a magas minőségű kiszolgálást és figyelmet kapja tőlünk egyformán, akkor is ha éppen az egy nagykövetségre viszünk dekorációt, vagy ha csak egy szál virágot díszítünk az egyik kedves diósdi törzsvendégünknek.
Hiszünk abban, hogy a virággokkal az érzelmeket kedvezőbb irányba lehet terelni és hogy örömet tudunk vele másoknak szerezni. Munkánk során mindig ez lebeg a szemünk előtt.

A lelkesedésem a kezdetek óta töretlen és a mai napig is a virágkötés az egyik kedvenc időtöltésem. :)

Bicskei-Kesztler Anikó,
virágkötő, dísznövénykertész

Rendelés vagy Megnézem a kínálatot!

Kép — Rólunk | Kik vagyunk